Rehtilän matkaparkki – Matkaparkki Jokioinen

Rehtilän matkaparkit sijaitsevat maaseudulla Jokioisten Rehtijärven kylässä suojaisella seuraintalon pihalla. Paikalle on helppo tulla asfaltoitua tietä pitkin. Parkkialueet sijaitsevat talon takana ruohoisella, luonnonhiekkapohjaisella piha-alueella. Lähialueelta noin 10 kilometrin säteeltä parkeista löytyy useita kauppoja, huoltoasemia ja lounaspaikkoja sekä museoita ja maatalouden esittelypuisto Elonkierto. Lisäksi reilun kilometrin päässä parkeista on Jokioisten Museorautatien Minkiön asema, asema-alueella toimii myös kesäkahvila.

Yön hintaan sisältyy parkkialue. Lisäksi talkkarin ollessa paikalla mahdollisuus sovitusti vessojen käyttöön ja veden ottoon. Avotulen teko mahdollisuus betonirenkaan sisälle, silloin kun siitä ei aiheudu ympäristölle vaaraa, omat puut.

Meiltä mahdollisuus vuokrata myös sisätiloja esimerkisi suihku, sähkösauna tai vaikkapa koko sali, esimerkiksi tanssiharjoituksiin tai lasten leikkeihin. Tilojen tiedustelut ja varaukset Lotta Kankaanranta 0400825524, lotta.kranta@gmail.com. Lisätietoja paikasta https://www.facebook.com/Rehtilannuorisoseura/ ja http://www.seurantalot.fi/talot/775-rehtilan-nuorisoseura-4149

HUOM. Alueella myös sähköpaikkoja hintaan 10€ / yö. Löydät ne kartalta.

Hintaan sisältyvät palvelut: WC

Tämän ja yli 80 muun parkin tarkemmat ajantasaiset tiedot löydät Matkaparkki.com -sovelluksesta. Lataa appi puhelimesi sovelluskaupoista, tarkista saatavuus ja hinnat ja tee varaus.