Nivalan matkaparkki

Kunnon taukopaikan tarjoaa NIVALAN Matkaparkki. Hintaan sisältyy sähköpaikka, vesipiste, harmaaveden tyhjennyspaikka. Matkaparkki on aidatulla alueella.

Ja kun ei ole mikään kiire jatkaa matkaa, niin voitte rentoutua Liikuntakeskus Uikossa. Käy keilaamassa tai kuntosalilla, viihdy valoisassa uimalassa ja syö hyvin. Majoituksen yhteydessä saat huippuedun koko autokunnalle. 10€:lla saat yöpymisen yhteydessä Liikuntakeskus Uikon vapaan käytön koko yöpyvälle porukalle aukioloaikojen mukaan. Kysy Uikosta!

Ulkona voit vapaasti harrastaa korista, tennistä tai jalkapalloa. Kesällä 2021 valmistuva komea skeittipuisto tarjoaa haasteita vaativallekin harrastajalle. Pyssymäen ulkoliikuntakeskus on 9 kilometrin päässä kuntoportaineen ja kävely- ja pyöräilyreitteineen. Ja jos haluat pelata golfia, täysimittainen, upea golfkenttä odottaa sinua vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Jos luovan hulluuden kaipuu polttelee rinnassa, ajat kymmenessä minuutissa Grazylandiaan ihmettelemään Eiffel-tornia ja Kiinan muuria. Siellä kohtaat myös Marilyn Monroen ja Charlie Caplinin.

HUOM. Toistaiseksi sähkötolppien avaimet tulee noutaa Uikosta. Aukioloajat ma-to 10-20 , pe 6-20 , la 11-21 , su suljettu. Mikäli saavut aukioloaikojen ulkopuolella, sähkötolppien avaimia ei voi noutaa. Koodilukot sähkötolppiin tulossa pian.

Hintaan sisältyvät palvelut: Kemssan tyhjennys, Sähkö

Tämän ja yli 80 muun parkin tarkemmat ajantasaiset tiedot löydät Matkaparkki.com -sovelluksesta. Lataa appi puhelimesi sovelluskaupoista, tarkista saatavuus ja hinnat ja tee varaus.