Kommee Kurki – Matkaparkki Sastamala

Kommeen Kurjen pihaan mahtuu hyvin rauhaa rakastavan retkueen asuntoauto tai -vaunu “hyvän palvelun puskaparkkiin”. Kommee Kurki ei ole virallinen leirintäpaikka karavaanareille, vaan olemme räätälöineet palvelujamme niin, että voimme tarjota pihapaikan yhdelle asuntoautolle.

Myös lemmikit voivat tulla tähän matkaparkkiin.

Yömaksu sisältää valosähkön sekä veden täytön vesijohtovedellä. Paikka on käytössänne klo 14 lähtien ja luovutus on klo 12.

Pihapaikka on sorapihan nurkassa, joka rajoittuu kuvissa näkyvään peltoon sekä ulkorakennukseen, jossa on sähkopistoke.

Läheisellä lintujärvellä asustaa kurkia ja laulujoutsenia, ja nämä isot linnut tekevätkin alueen äänimaisemasta erikoisen. Kurjet myös kaartavat usein aivan pihan läheltä syömään lähipelloille, joten aina joskus voit nähdä kurjen näyttävän ylilennon.

Läheisen nuotiopaikan vieressä on hämähäkki- ja lautakeinu. Toisella puolella piha-aluetta, talomajoituksen rakennuksen vieressä, on pieni hiekkalaatikko ja liukumäki sekä puutarhakeinu.

Saatavilla olevat lisäpalvelut, jotka tilataan sähköpostitse info@kommeekurki.fi ja maksetaan paikan päällä joko tasarahalla tai korttimaksuna:
– saunavuoro persoonallisessa kärrysaunassa hintaan 20 €/1,5 h
– nuotiopuut 5 €/kerta (metsäpalovaroitusvaraus)
– lepohetki Tentsile-puuteltassa päivällä privaatissa Kommeen Kurjen puumajoitusleirissä lintujärven rantamilla klo 12-15 alkaen 45 €
– rentouttava ja luontoluksuksen maksimoiva äänimaljahoito Tentsile-puuteltassa

Lähin uimaranta on Houhajärven eteläpäässä sijaitseva pieni mutta mukava Vesaranta n. 6 km päässä (Maurialantie 433). Isomman uimarannan makuun pääsee keskustassa Kaalisaaren rannalla (Saarikatu 1 a), ja kiva, vähän pienempi ranta on Alasenranta (Jaatsinkatu 10).

Sastamalassa on varsin kivoja ruokapaikkoja, jotka sijaitsevat pääosin 8-12 km päässä Kommeesta Kurjesta. Suosittelemme kurkkaamaan ainakin Tyrvään Pappilan, Funkkistalon, Laiturikahvilan ja Suomalaisen kirjan museon Pukstaavin kahvila-ravintolat. Citymarketin yhteydessä on tosi hyvä Kahvila Kodinsydän, jossa on maistuva valikoima gluteenitonta kahviherkkua, ja muita hyviä ovat ainakin Pyymäki (on sekä Lidliä vastapäätä että keskustassa torin laidalla) ja Pyhän Olavin kirkolle (jota ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa) mennessä sijaitseva ihana maalaiskahvila Mieliaitta. Ellivuori Resortissa on mainio ravintola, ja Ellivuoren alueella kannattaa ehdottomasti käydä vähän reippailemassa ja mm. katsomassa Pirunvuorelta avautuvaa upeaa maisemaa.

Ruokapaikkoja ja nähtävyyksiä pääsee selaamaan www.visitsastamala.fi-sivustolla.

Nähtävyyksistä nostamme esiin edellisten lisäksi lasten suosikin Herra Hakkaraisen talon sekä Ritajärven luonnonsuojelualueen.

**********
Samassa pihassa oleva talomajoitus sekä lintujärven rannassa oleva Tentsile-leiri saattavat olla käytössä, ja pyydämmekin kunnioittamaan toisten rauhallista oleilua kuten mekin kunnioitamme vieraidemme rauhaa. Asumme myös itse samalla tontilla.

Hintaan sisältyvät palvelut: Sähkö, Vesi

Tämän ja yli 80 muun parkin tarkemmat ajantasaiset tiedot löydät Matkaparkki.com -sovelluksesta. Lataa appi puhelimesi sovelluskaupoista, tarkista saatavuus ja hinnat ja tee varaus.